Welkom

De Nationale Democratische partij België


De Democratische oplossing

Mevrouw, Juffrouw, Mijnheer,

Je bent hier uit overtuiging, sympathie, nieuwsgierigheid, of zelfs als een tegenstander.
U bent van harte welkom op de Nationale Democratische partij Website.

Hier ontmoet je mensen zoals jij, die gewoon willen leven in vrede, harmonie en veiligheid. Mensen zijn bezorgd over sociale rechtvaardigheid en aandacht voor de vrees die zich manifesteert in de Belgische en Europese samenleving.

De Nationale Democratische partij biedt oplossingen voor de opkomst van de islamisering, radicalisering, verarming en de degradatie van ons land.

Ons project : een alternatief voor de uitdagingen waar ons land aan voldoet.

Ons doel : het UITEINDELIJK rampzalige behoud van onze natie te beëindigen door de regerende partijen en de corrupte politici die geld stelen van de belastingbetaler.

Onze inzet : to make and secure a future for our people.

Ik ben beschikbaar en ben voorzitter van de opzet van de beweging, dit om de eenheid mogelijk te maken en allen te verenigen. Wij zullen aanwezig zijn en antwoord geven op grote gebeurtenissen in de nabije toekomst.

Wacht niet af en steun ons, dus doe mee, help ons ervoor te zorgen dat uw toekomst en die van onze kinderen veilig blijft. Kom in actie voor België en Europa.

Marco Santi,
Voorzitter van de Nationale Democratische partij van België© 2011 - 2018 - Démocratie Nationale / DNat.be - Tous droits réservés